Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 86 van 127 gevonden artikelen
 
 
  Nutritional value improvement of soybean meal through solid-state fermentation by proteases-enhanced Streptomyces sp. SCUT-3
 
 
Titel: Nutritional value improvement of soybean meal through solid-state fermentation by proteases-enhanced Streptomyces sp. SCUT-3
Auteur: Lu, De-Lin
Zhang, Ming-Shu
Wang, Fu-Bao
Dai, Zhen-Jie
Li, Zhi-Wei
Ni, Jing-Tao
Feng, Wen-Jing
Zhang, Fu-Gen
Dai, Jun
Wang, Hai-Ning
Deng, Jun-Jin
Luo, Xiao-Chun
Verschenen in: International journal of biological macromolecules
Paginering: Jaargang 298 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 86 van 127 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland