Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 22 van 23 gevonden artikelen
 
 
  Valorisation of olive pomace from Veneto region: Oven-dried material for food, nutraceutical, and cosmetic application of the OLIVARE project
 
 
Titel: Valorisation of olive pomace from Veneto region: Oven-dried material for food, nutraceutical, and cosmetic application of the OLIVARE project
Auteur: Loschi, Francesca
Zengin, Gokhan
Zancato, Mirella
Ferrarese, Irene
De Zordi, Nicola
Dall’Acqua, Stefano
Sut, Stefania
Verschenen in: Process biochemistry
Paginering: Jaargang 137 () nr. C pagina's 153-163
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 22 van 23 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland