Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 19 van 29 gevonden artikelen
 
 
  In vitro anti-oxidant, anti-glycation, and bile acid-lowering capacity of chickpea milk fermented with Lactiplantibacillus pentosus Himuka-SU5 and Lactococcus lactis subsp. lactis Amami-SU1
 
 
Titel: In vitro anti-oxidant, anti-glycation, and bile acid-lowering capacity of chickpea milk fermented with Lactiplantibacillus pentosus Himuka-SU5 and Lactococcus lactis subsp. lactis Amami-SU1
Auteur: Handa, Natsumi
Kuda, Takashi
Yamamoto, Mahiro
Takahashi, Hajime
Kimura, Bon
Verschenen in: Process biochemistry
Paginering: Jaargang 120 () nr. C pagina's 15-21
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 19 van 29 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland