Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 9 van 22 gevonden artikelen
 
 
  Effects of microwave-assisted freezing on the quality attributes of lamb meat
 
 
Titel: Effects of microwave-assisted freezing on the quality attributes of lamb meat
Auteur: Atani, Saeed Hamzeh
Hamdami, Nasser
Dalvi-Isfahan, Mohsen
Soltanizadeh, Nafiseh
Fallah-Joshaqani, Saideh
Verschenen in: International journal of refrigeration
Paginering: Jaargang 143 () nr. C pagina's 192-198
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 9 van 22 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland