Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 22 gevonden artikelen
 
 
  Effects of initial freezing rate on the changes in quality, myofibrillar protein characteristics and myowater status of beef steak during subsequent frozen storage
 
 
Titel: Effects of initial freezing rate on the changes in quality, myofibrillar protein characteristics and myowater status of beef steak during subsequent frozen storage
Auteur: Qian, Shuyi
Li, Xia
Zhang, Chunhui
Blecker, Christophe
Verschenen in: International journal of refrigeration
Paginering: Jaargang 143 () nr. C pagina's 148-156
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd and IIR
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 22 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland