Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 40 gevonden artikelen
 
 
  Effects of ultrasound-assisted immersion freezing on the muscle quality and physicochemical properties of chicken breast
 
 
Titel: Effects of ultrasound-assisted immersion freezing on the muscle quality and physicochemical properties of chicken breast
Auteur: Zhang, Chao
Sun, Qinxiu
Chen, Qian
Kong, Baohua
Diao, Xinping
Verschenen in: International journal of refrigeration
Paginering: Jaargang 117 () nr. C pagina's 247-255
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 40 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland