Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 40 gevonden artikelen
 
 
  Effects of CO2 snow addition during kneading on thermoregulation, dough rheological properties, and bread characteristics: A focus on ancient and modern wheat cultivars
 
 
Titel: Effects of CO2 snow addition during kneading on thermoregulation, dough rheological properties, and bread characteristics: A focus on ancient and modern wheat cultivars
Auteur: Cappelli, Alessio
Canessa, Jessica
Cini, Enrico
Verschenen in: International journal of refrigeration
Paginering: Jaargang 117 () nr. C pagina's 52-60
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 40 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland