Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             4 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Astringency: Mechanisms and Perception Bajec, Martha R.
2008
48 9 p. 858-875
artikel
2 Flavor Formation and Character in Cocoa and Chocolate: A Critical Review Afoakwa, Emmanuel Ohene
2008
48 9 p. 840-857
artikel
3 Potato: A Comparative Study of the Effect of Cultivars and Cultivation Conditions and Genetic Modification on the Physico-Chemical Properties of Potato Tubers in Conjunction with Multivariate Analysis Towards Authenticity Arvanitoyannis, Ioannis S.
2008
48 9 p. 799-823
artikel
4 The Role of Wheat Flour Constituents, Sugar, and Fat in Low Moisture Cereal Based Products: A Review on Sugar-Snap Cookies Pareyt, Bram
2008
48 9 p. 824-839
artikel
                             4 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland