Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             10 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 An improved colorimetric procedure for determining apparent and total amylose in cereal and other starches Morrison, William R.
1983
1 1 p. 9-20
12 p.
artikel
2 Bread baked from wheat/rice mixed flours using liquid-crystalline lipid phases in order to improve bread volume Rajapaksa, D.
1983
1 1 p. 53-61
9 p.
artikel
3 Chemical modification of lysine residues in wheat gluten with potassium cyanate Batey, I.L.
1983
1 1 p. 71-76
6 p.
artikel
4 Detection of a novel high molecular weight subunit of glutenin in some Japanese hexaploid wheats Payne, P.I.
1983
1 1 p. 3-8
6 p.
artikel
5 Editorial T.G.,
1983
1 1 p. 1-2
2 p.
artikel
6 Editorial board 1983
1 1 p. IFC-
1 p.
artikel
7 Mechanism of popcorn popping Hoseney, R.C.
1983
1 1 p. 43-52
10 p.
artikel
8 The effects of sulphur starvation on the amino acid and protein compositions of barley grain Shewry, P.R.
1983
1 1 p. 21-31
11 p.
artikel
9 The fate of aflatoxin B1 in the production of ogi, a Nigerian fermented sorghum porridge Dada, L.O.
1983
1 1 p. 63-70
8 p.
artikel
10 The presence of high molecular weight aggregates in the protein bodies of developing endosperms of wheat and other cereals Field, J.M.
1983
1 1 p. 33-41
9 p.
artikel
                             10 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland