Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             8 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 An X-Glu based agar medium for the selective enumeration of Lactobacillus acidophilus in yogurt-related milk products Kneifel, W.
1993
3 3 p. 277-291
15 p.
artikel
2 Effect of whey protein denaturation on structure of casein micelles and their rennetability after ultra-high temperature processing of milk with or without ultrafiltration McMahon, Donald J.
1993
3 3 p. 239-256
18 p.
artikel
3 Forthcoming IDF events 1993
3 3 p. 295-
1 p.
artikel
4 Heat stability of milk: Aggregation and dissociation of protein at ultra-high temperatures Singh, Harjinder
1993
3 3 p. 225-237
13 p.
artikel
5 Influence of homogenization efficiency on milk fat content determination by infrared analysis RĂ©millard, Nathalie
1993
3 3 p. 197-208
12 p.
artikel
6 Milk protein-carbohydrate interactions Tziboula, Athina
1993
3 3 p. 209-223
15 p.
artikel
7 Production of concentrated suspensions of thermophilic lactic acid bacteria in calcium-alginate beads Champagne, Claude P.
1993
3 3 p. 257-275
19 p.
artikel
8 Recent IDF publications 1993
3 3 p. 293-295
3 p.
artikel
                             8 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland