Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             16 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Calendar 2010
20 3 p. I-II
nvt p.
artikel
2 Cheese Technology Wolfschoon, A.
2010
20 3 p. 222-
1 p.
artikel
3 Conjugated linoleic acid and C18:1 isomers content in milk fat of sheep and their transfer to Pecorino Toscano cheese Buccioni, A.
2010
20 3 p. 190-194
5 p.
artikel
4 Corrigendum to “Rheological properties and structure of inulin - whey protein gels” [International Dairy Journal 19 (2009) 443–449] Glibowski, Pawel
2010
20 3 p. 223-
1 p.
artikel
5 Editorial Board 2010
20 3 p. IFC-
1 p.
artikel
6 Genomics and proteomics of deleted ovine CSN1S1∗I Giambra, Isabella Jasmin
2010
20 3 p. 195-202
8 p.
artikel
7 Influence of milk proteins on the development of lactose-induced stickiness in dairy powders Hogan, S.A.
2010
20 3 p. 212-221
10 p.
artikel
8 In vitro release of α-tocopherol from emulsion-loaded β-lactoglobulin gels Liang, Li
2010
20 3 p. 176-181
6 p.
artikel
9 Mechanisms of cholesterol removal by lactobacilli under conditions that mimic the human gastrointestinal tract Lye, Huey-Shi
2010
20 3 p. 169-175
7 p.
artikel
10 Phenotypic, genetic and technological characterization of Lactococcus garvieae strains isolated from a raw milk cheese Fernández, Elena
2010
20 3 p. 142-148
7 p.
artikel
11 Prediction of milk fatty acid composition by near infrared reflectance spectroscopy Coppa, Mauro
2010
20 3 p. 182-189
8 p.
artikel
12 Proteolytic activities, peptide utilization and oligopeptide transport systems of wild Lactococcus lactis strains Picon, A.
2010
20 3 p. 156-162
7 p.
artikel
13 Streptococcus thermophilus strains: Multifunctional lactic acid bacteria Iyer, Ramya
2010
20 3 p. 133-141
9 p.
artikel
14 Structural changes of casein micelles in a rennin gradient film with simultaneous consideration of the film morphology Gebhardt, Ronald
2010
20 3 p. 203-211
9 p.
artikel
15 Thermal inactivation of the heat-resistant Lactococcus lactis bacteriophage P680 in modern cheese processing Atamer, Zeynep
2010
20 3 p. 163-168
6 p.
artikel
16 Variation in aminopeptidase and aminotransferase activities of six cheese related Lactobacillus helveticus strains Jensen, Marie P.
2010
20 3 p. 149-155
7 p.
artikel
                             16 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland