Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             14 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Assessment of the bacterial contamination on hands of hospital food handlers Ayçiçek, Hasan
2004
15 4 p. 253-259
7 p.
artikel
2 Calendar 2004
15 4 p. 315-316
2 p.
artikel
3 Detection of Aflatoxin M1 contamination in milk and infant milk products from Indian markets by ELISA Rastogi, Shipra
2004
15 4 p. 287-290
4 p.
artikel
4 Editorial board 2004
15 4 p. IFC-
1 p.
artikel
5 Liquid-phase hybridization based PCR-ELISA for detection of genetically modified organisms in food Liu, G.
2004
15 4 p. 303-306
4 p.
artikel
6 Microbial changes during the production of Sufu––a Chinese fermented soybean food Han, Bei-Zhong
2004
15 4 p. 265-270
6 p.
artikel
7 Microbiological and chemical qualities of chicken döner kebab retailed on the Turkish restaurants Vazgecer, B.
2004
15 4 p. 261-264
4 p.
artikel
8 Microbiological and physico-chemical changes in Genestoso cheese, a Spanish acid curd variety, throughout ripening Arenas, R.
2004
15 4 p. 271-279
9 p.
artikel
9 Microbiology of day-old chicks: a Philippine streetfood Azanza, Ma.Patricia V.
2004
15 4 p. 245-252
8 p.
artikel
10 Patent Report 2004
15 4 p. 317-325
9 p.
artikel
11 Physical and chemical changes in peaches and nectarines during the modified atmosphere storage Akbudak, Bulent
2004
15 4 p. 307-313
7 p.
artikel
12 Quantitative analysis of tissues of the central nervous system in food products by GFAP-ELISA test kit. Results of an interlaboratory study Agazzi, Marie-Elisabeth
2004
15 4 p. 297-301
5 p.
artikel
13 Quince jam quality: microbiological, physicochemical and sensory evaluation Ferreira, Isabel M.P.L.V.O.
2004
15 4 p. 291-295
5 p.
artikel
14 The effect of storage conditions (temperature, light, time) and variety on the glycoalkaloid content of potato tubers and sprouts Şengül, M
2004
15 4 p. 281-286
6 p.
artikel
                             14 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland