Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 14 van 14 gevonden artikelen
 
 
  The effect of storage conditions (temperature, light, time) and variety on the glycoalkaloid content of potato tubers and sprouts
 
 
Titel: The effect of storage conditions (temperature, light, time) and variety on the glycoalkaloid content of potato tubers and sprouts
Auteur: Şengül, M
Keleş, F
Keleş, M.S
Verschenen in: Food control
Paginering: Jaargang 15 (2004) nr. 4 pagina's 6 p.
Jaar: 2004
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 14 van 14 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland