Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             10 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 An evaluation of the effect of storage and processing temperatures on the microbiological status of sous vide extended shelf-life products Nyati, Hilda
2000
11 6 p. 471-476
6 p.
artikel
2 Food safety knowledge and attitudes: culture and environment impact on hawkers in Malaysia. Toh, Poh See
2000
11 6 p. 447-452
6 p.
artikel
3 Improving the control of food production in catering establishments with particular reference to the safety of salads Martı́nez-Tomé, Magdalena
2000
11 6 p. 437-445
9 p.
artikel
4 Index 2000
11 6 p. IX-X
nvt p.
artikel
5 Index 2000
11 6 p. VII-VIII
nvt p.
artikel
6 Influence of intrinsic factors on conventional wine protein stability tests Sarmento, M.R
2000
11 6 p. 423-432
10 p.
artikel
7 Lazio region (central Italy) honeys: a survey of mineral content and typical quality parameters Conti, Marcelo Enrique
2000
11 6 p. 459-463
5 p.
artikel
8 Natural losses from vegetable and fruit products in cold storage Tashtoush, Bourhan
2000
11 6 p. 465-470
6 p.
artikel
9 Quality deterioration of phane, the edible caterpillar of an emperor moth Imbrasia belina Mpuchane, S
2000
11 6 p. 453-458
6 p.
artikel
10 Use of spice mixtures for the stabilisation of fresh portioned pork Grohs, Birgit-Maria
2000
11 6 p. 433-436
4 p.
artikel
                             10 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland