Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             13 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Calendar 2006
17 5 p. 284-285
2 p.
artikel
2 Contents / Editorial Board 2006
17 5 p. 193-
1 p.
artikel
3 Delivery of functionality in complex food systems: introduction Ubbink, Job
2006
17 5 p. 194-195
2 p.
artikel
4 Design of liquid-crystalline foods via field theoretic computer simulations Mezzenga, Raffaele
2006
17 5 p. 220-226
7 p.
artikel
5 Food protein-based materials as nutraceutical delivery systems Chen, Lingyun
2006
17 5 p. 272-283
12 p.
artikel
6 Monoglyceride self-assembly structures as delivery vehicles Sagalowicz, L.
2006
17 5 p. 204-214
11 p.
artikel
7 Multi-scale modelling of polymers: Perspectives for food materials Limbach, Hans Jörg
2006
17 5 p. 215-219
5 p.
artikel
8 Physical approaches for the delivery of active ingredients in foods Ubbink, Job
2006
17 5 p. 244-254
11 p.
artikel
9 Probing the future in functional soft drinks on the nanometre scale—towards tooth friendly soft drinks Jandt, Klaus D.
2006
17 5 p. 263-271
9 p.
artikel
10 Structural features of starch-flavor complexation in food model systems Conde-Petit, Béatrice
2006
17 5 p. 227-235
9 p.
artikel
11 Trends in muco-adhesive analysis Harding, Stephen E.
2006
17 5 p. 255-262
8 p.
artikel
12 Understanding and controlling the behaviour of aroma compounds in thermally processed foods de Roos, Kris B.
2006
17 5 p. 236-243
8 p.
artikel
13 Unique milk protein based nanotubes: Food and nanotechnology meet Graveland-Bikker, J.F.
2006
17 5 p. 196-203
8 p.
artikel
                             13 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland