Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             12 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 A model for overall description of food quality Molnár, P.J.
1995
6 3 p. 185-190
6 p.
artikel
2 Designation of origin: Quality and specification Bertozzi, Leo
1995
6 3 p. 143-147
5 p.
artikel
3 Dimensions of sensory quality: A critique Lawless, Harry
1995
6 3 p. 191-199
9 p.
artikel
4 Food quality: A means-end perspective Grunert, Klaus G.
1995
6 3 p. 171-176
6 p.
artikel
5 Food quality: Conceptual and sensory aspects Moskowitz, Howard R.
1995
6 3 p. 157-162
6 p.
artikel
6 Food quality: Relativity, context and consumer expectations Cardello, Armand V.
1995
6 3 p. 163-170
8 p.
artikel
7 Perceived quality: A market driven and consumer oriented approach Oude Ophuis, Peter A.M.
1995
6 3 p. 177-183
7 p.
artikel
8 Quality as influenced by color Francis, F.J.
1995
6 3 p. 149-155
7 p.
artikel
9 Quality assessment in a regulatory environment York, Roberta K.
1995
6 3 p. 137-141
5 p.
artikel
10 Quality: Introduction to the special issue Meiselman, Herbert L.
1995
6 3 p. 135-136
2 p.
artikel
11 The cognitive basis of quality Booth, D.A.
1995
6 3 p. 201-207
7 p.
artikel
12 ‘The quality experience’ in the food service industry Pierson, Barry J.
1995
6 3 p. 209-213
5 p.
artikel
                             12 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland