Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             12 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Bacterial diversity of Grenache and Carignan grape surface from different vineyards at Priorat wine region (Catalonia, Spain) Portillo, Maria del Carmen
2016
219 C p. 56-63
8 p.
artikel
2 Development of a quantitative fluorescence single primer isothermal amplification-based method for the detection of Salmonella Wang, Jianchang
2016
219 C p. 22-27
6 p.
artikel
3 Differential internalin A levels in biofilms of Listeria monocytogenes grown on different surfaces and nutrient conditions Gilmartin, Niamh
2016
219 C p. 50-55
6 p.
artikel
4 Editorial Board 2016
219 C p. IFC-
1 p.
artikel
5 Efficacy of oxidizing disinfectants at inactivating murine norovirus on ready-to-eat foods Girard, Maryline
2016
219 C p. 7-11
5 p.
artikel
6 Evaluation of detection methods for non-O157 Shiga toxin-producing Escherichia coli from food Verhaegen, Bavo
2016
219 C p. 64-70
7 p.
artikel
7 FoodMicrobionet: A database for the visualisation and exploration of food bacterial communities based on network analysis Parente, Eugenio
2016
219 C p. 28-37
10 p.
artikel
8 ICFMH Announcment 2016
219 C p. III-
1 p.
artikel
9 Influence of environmental parameters on mycotoxin production by Alternaria arborescens Vaquera, Sandra
2016
219 C p. 44-49
6 p.
artikel
10 The effects of orange juice clarification on the physiology of Escherichia coli; growth-based and flow cytometric analysis Anvarian, Amir H.P.
2016
219 C p. 38-43
6 p.
artikel
11 The isolation and identification of Pantoea dispersa strain JFS as a non-pathogenic surrogate for Salmonella Typhimurium phage type 42 in flour Fudge, James
2016
219 C p. 1-6
6 p.
artikel
12 Thermal inactivation of Salmonella spp. in pork burger patties Gurman, P.M.
2016
219 C p. 12-21
10 p.
artikel
                             12 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland