Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             14 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Acid and alcohol tolerance of Escherichia coli O157:H7 in pulque, a typical Mexican beverage Gómez-Aldapa, Carlos A.
2012
154 1-2 p. 79-84
6 p.
artikel
2 An optimization algorithm for estimation of microbial survival parameters during thermal processing Chen, Guibing
2012
154 1-2 p. 52-58
7 p.
artikel
3 Bacteriocin formation by dominant aerobic sporeformers isolated from traditional maari Kaboré, Donatien
2012
154 1-2 p. 10-18
9 p.
artikel
4 Biocontrol of Salmonella Typhimurium in RTE foods with the virulent bacteriophage FO1-E2 Guenther, Susanne
2012
154 1-2 p. 66-72
7 p.
artikel
5 Calendar 2012
154 1-2 p. 85-86
2 p.
artikel
6 Editorial Board 2012
154 1-2 p. IFC-
1 p.
artikel
7 ICFMH Announcment 2012
154 1-2 p. I-
1 p.
artikel
8 In vitro and in situ antimicrobial action and mechanism of glycinin and its basic subunit Sitohy, Mahmoud Z.
2012
154 1-2 p. 19-29
11 p.
artikel
9 Maple sap predominant microbial contaminants are correlated with the physicochemical and sensorial properties of maple syrup Filteau, Marie
2012
154 1-2 p. 30-36
7 p.
artikel
10 Microbial biodiversity, quality and shelf life of microfiltered and pasteurized extended shelf life (ESL) milk from Germany, Austria and Switzerland Schmidt, Verena S.J.
2012
154 1-2 p. 1-9
9 p.
artikel
11 Modeling of Clostridium perfringens vegetative cell inactivation in beef-in-sauce products: A meta-analysis using mixed linear models Jaloustre, S.
2012
154 1-2 p. 44-51
8 p.
artikel
12 Possible horizontal transmission of Salmonella via reusable egg trays in Thailand Utrarachkij, Fuangfa
2012
154 1-2 p. 73-78
6 p.
artikel
13 Prevalence of Shiga toxin-producing Escherichia coli in food products of animal origin as determined by molecular methods Rantsiou, Kalliopi
2012
154 1-2 p. 37-43
7 p.
artikel
14 Quantification of Fusarium graminearum and Fusarium culmorum by real-time PCR system and zearalenone assessment in maize Atoui, Ali
2012
154 1-2 p. 59-65
7 p.
artikel
                             14 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland