Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             15 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Application of continuous chromatographic separation in sugar processing Bubnik, Z.
2004
61 4 p. 509-513
5 p.
artikel
2 Changes of properties of polymer packaging films during high pressure treatment Dobiáš, Jaroslav
2004
61 4 p. 545-549
5 p.
artikel
3 Contents of volume 2004
61 4 p. 567-569
3 p.
artikel
4 Database of physical properties of agro-food materials Nesvadba, P
2004
61 4 p. 497-503
7 p.
artikel
5 Editorial board 2004
61 4 p. IFC-
1 p.
artikel
6 Experimental investigation of performance of vacuum cooling for commercial large cooked meat joints Sun, Da-Wen
2004
61 4 p. 527-532
6 p.
artikel
7 Influence of cheese ripening and rate of cooling of the processed cheese mixture on rheological properties of processed cheese Piska, Ivo
2004
61 4 p. 551-555
5 p.
artikel
8 Mineral membrane filtration in refinement of starch hydrolysates Hinkova, Andrea
2004
61 4 p. 521-526
6 p.
artikel
9 NIR spectroscopy: a useful tool for rapid monitoring of processed cheeses manufacture Čurda, L.
2004
61 4 p. 557-560
4 p.
artikel
10 Plate evaporators in food industry––theory and practice Hoffman, P.
2004
61 4 p. 515-520
6 p.
artikel
11 Processing of wheat bran to sugar solution Chotěborská, P
2004
61 4 p. 561-565
5 p.
artikel
12 Resistance of vegetative cells and ascospores of heat resistant mould Talaromyces avellaneus to the high pressure treatment in apple juice Voldřich, Michal
2004
61 4 p. 541-543
3 p.
artikel
13 The evolution of evaporator stations in the beet-sugar industry Urbaniec, K.
2004
61 4 p. 505-508
4 p.
artikel
14 Vacuum cooling of liquids: mathematical model Dostal, M.
2004
61 4 p. 533-539
7 p.
artikel
15 Water as the determinant of food engineering properties. A review Lewicki, Piotr P.
2004
61 4 p. 483-495
13 p.
artikel
                             15 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland