Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             7 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Effect of porosity on moisture diffusion during drying of pasta Waananen, Kurt M.
1996
28 2 p. 121-137
17 p.
artikel
2 Enthalpy-entropy compensation models for sorption and browning of garlic Madamba, P.S.
1996
28 2 p. 109-119
11 p.
artikel
3 Loss of solutes during blanching of mushrooms (Agaricus bisporus) as a result of shrinkage and extraction Biekman, E.S.A.
1996
28 2 p. 139-152
14 p.
artikel
4 Microwave application in vacuum drying of fruits Drouzas, A.E.
1996
28 2 p. 203-209
7 p.
artikel
5 Modelling the transport of lactic acid, sodium chloride and reducing sugars in carrot slices submerged in brines — Part II. Multivariate approach Nabais, Regina M.
1996
28 2 p. 179-202
24 p.
artikel
6 Modelling the transport of lactic acid, sodium chloride and reducing sugars in carrot slices submerged in brines — Part I. Univariate approach Nabais, Regina M.
1996
28 2 p. 153-178
26 p.
artikel
7 Photothermal beam deflection measurements on agricultural produce Brown, Stephen M.
1996
28 2 p. 211-223
13 p.
artikel
                             7 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland