Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             10 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Abrasive peeling of potatoes Singh, K.K.
1995
26 4 p. 431-442
12 p.
artikel
2 Analyse du rôle de la transition vitreuse dans les procédés de conservation agro-alimentaires Genin, N.
1995
26 4 p. 391-408
18 p.
artikel
3 Contents of volume 26mical characteristics of yogurt bacteria. A review 1995
26 4 p. 527-529
3 p.
artikel
4 Determination of the thermal diffusivity of bread as a function of porosity Zanoni, B.
1995
26 4 p. 497-510
14 p.
artikel
5 Effect of freezing rate on the rheological behaviour of systems based on starch and lipid phase Navarro, A.S.
1995
26 4 p. 481-495
15 p.
artikel
6 Growth kinetics of single-cell protein in batch fermenters Ahmad, M.N.
1995
26 4 p. 443-452
10 p.
artikel
7 Measurements and predictive modelling of heat fluxes in continuous baking ovens Fahloul, D.
1995
26 4 p. 469-479
11 p.
artikel
8 On-line indirect measurements of biological variables and their kinetics during pH controlled batch cultures of thermophilic lactic acid bacteria Béal, Catherine
1995
26 4 p. 511-525
15 p.
artikel
9 The electromagnetic properties of food materials: A review of the basic principles Ryynänen, S.
1995
26 4 p. 409-429
21 p.
artikel
10 Transient heat transfer analysis in air cooling of individual spherical products Dincer, Ibrahim
1995
26 4 p. 453-467
15 p.
artikel
                             10 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland