Digitale Bibliotheek
Sluiten
Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
Zoeken naar
Tijdschrift
Artikel
ISSN
NBN artikel
NBN tijdschrift
DARE/NARCIS document
met titel:
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Tijdschrift beschrijving
Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
10 gevonden resultaten
nr
titel
auteur
tijdschrift
jaar
jaarg.
afl.
pagina('s)
type
1
Abrasive peeling of potatoes
Singh, K.K.
1995
26
4
p. 431-442
12 p.
artikel
2
Analyse du rôle de la transition vitreuse dans les procédés de conservation agro-alimentaires
Genin, N.
1995
26
4
p. 391-408
18 p.
artikel
3
Contents of volume 26mical characteristics of yogurt bacteria. A review
1995
26
4
p. 527-529
3 p.
artikel
4
Determination of the thermal diffusivity of bread as a function of porosity
Zanoni, B.
1995
26
4
p. 497-510
14 p.
artikel
5
Effect of freezing rate on the rheological behaviour of systems based on starch and lipid phase
Navarro, A.S.
1995
26
4
p. 481-495
15 p.
artikel
6
Growth kinetics of single-cell protein in batch fermenters
Ahmad, M.N.
1995
26
4
p. 443-452
10 p.
artikel
7
Measurements and predictive modelling of heat fluxes in continuous baking ovens
Fahloul, D.
1995
26
4
p. 469-479
11 p.
artikel
8
On-line indirect measurements of biological variables and their kinetics during pH controlled batch cultures of thermophilic lactic acid bacteria
Béal, Catherine
1995
26
4
p. 511-525
15 p.
artikel
9
The electromagnetic properties of food materials: A review of the basic principles
Ryynänen, S.
1995
26
4
p. 409-429
21 p.
artikel
10
Transient heat transfer analysis in air cooling of individual spherical products
Dincer, Ibrahim
1995
26
4
p. 453-467
15 p.
artikel
10 gevonden resultaten
Koninklijke Bibliotheek -
Nationale Bibliotheek van Nederland