Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 5 van 10 gevonden artikelen
 
 
  Effect of freezing rate on the rheological behaviour of systems based on starch and lipid phase
 
 
Titel: Effect of freezing rate on the rheological behaviour of systems based on starch and lipid phase
Auteur: Navarro, A.S.
Martino, M.N.
Zaritzky, N.E.
Verschenen in: Journal of food engineering
Paginering: Jaargang 26 (1995) nr. 4 pagina's 15 p.
Jaar: 1995
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 5 van 10 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland