Digitale Bibliotheek |
|
||||||||||||||||||||||||||||
Sluiten | Bladeren door artikelen uit een tijdschrift | ||||||||||||||||||||||||||||
|
|||||||||||||||||||||||||||||
|
|||||||||||||||||||||||||||||
Tijdschrift beschrijving | |||||||||||||||||||||||||||||
Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift | |||||||||||||||||||||||||||||
Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang | |||||||||||||||||||||||||||||
Alle artikelen van de bijbehorende aflevering | |||||||||||||||||||||||||||||
Details van artikel 48 van 67 gevonden artikelen
|
|||||||||||||||||||||||||||||
Influence of cryogenic cooling of cheese curd on yield and quality of semi-hard cheeses - Influence d’un refroidissement cryogénique du caillé sur les rendements et la qualité de fromages à pâte pressée non cuite |
|||||||||||||||||||||||||||||
|
|||||||||||||||||||||||||||||
Details van artikel 48 van 67 gevonden artikelen
|
|||||||||||||||||||||||||||||
|
|||||||||||||||||||||||||||||
Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland |