Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 48 van 67 gevonden artikelen
 
 
  Influence of cryogenic cooling of cheese curd on yield and quality of semi-hard cheeses - Influence d’un refroidissement cryogénique du caillé sur les rendements et la qualité de fromages à pâte pressée non cuite
 
 
Titel: Influence of cryogenic cooling of cheese curd on yield and quality of semi-hard cheeses - Influence d’un refroidissement cryogénique du caillé sur les rendements et la qualité de fromages à pâte pressée non cuite
Auteur: Richoux, Romain
Aubert, Lydie
Normand, Marion
Privat, Patricia
Ibarra, Dominique
Verschenen in: Dairy science & technology
Paginering: Jaargang 89 (2009) nr. 2 pagina's 177-185
Jaar: 2009
Inhoud:
Uitgever: Springer Netherlands, Dordrecht
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 48 van 67 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland