Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 17 van 142 gevonden artikelen
 
 
  BOOK REVIEW
 
 
Titel: BOOK REVIEW
Auteur:
Verschenen in: Journal of aquatic food product technology
Paginering: Jaargang 9 (2000) nr. 1 pagina's 89-91
Jaar: 2000-01-01
Inhoud: PRINCIPLES OF FOOD SANITATION (Fourth Edition). Norman G. Marriott. Gaithersburg, MD. Aspen Publishers, Inc., 1999. 364 pages. $67.85 Reviewed by Keith W. Gates.
Uitgever: Taylor & Francis
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 17 van 142 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland