Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 23 van 180 gevonden artikelen
 
 
  DESIGN AND DEVELOPMENT OF ANEW PEANUT CURING PROCESS FOR WEST TEXAS*
 
 
Titel: DESIGN AND DEVELOPMENT OF ANEW PEANUT CURING PROCESS FOR WEST TEXAS*
Auteur: Ertas, A.
Firenza, S.
Tanju, B. T.
Cuvalci, O.
Maiwell, T. T.
Schubert, M.
Henning, R.
Butts, C.
Verschenen in: Drying technology
Paginering: Jaargang 17 (1999) nr. 6 pagina's 1179-1159
Jaar: 1999
Inhoud: Peanut quality is a major concern in all phases of the peanut industry from production to manufacturing. Postharvest processing of peanuts can have profound effects on the quality and safety of peanut food products. Curing is a key Step in postharvest processing. Curing peanuts improperly can significantly reduce quality, and result in significant losses to both farmers and processors. The conventional drying system designed in the 1960's is still being used in the processing of the pean uts today (Figure I). The objectives of this paper is to design and develop a new peanut curing process for West Texas.
Uitgever: Taylor & Francis
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 23 van 180 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland