Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 109 van 262 gevonden artikelen
 
 
  Effect of Thermal Processing and Addition of Carriers on Water Sorption Isotherms in Baker's Yeast
 
 
Titel: Effect of Thermal Processing and Addition of Carriers on Water Sorption Isotherms in Baker's Yeast
Auteur: Kaminski, W.
Mitura, E.
Tomczak, E.
Verschenen in: Drying technology
Paginering: Jaargang 14 (1996) nr. 2 pagina's 245-258
Jaar: 1996
Inhoud: Properly chosen additives (carriers) can protect the material or decrease water content in it. The papcr presents results of measurements of sorption isotherms of baker's yeast Saccharvmyces cerevisiae dried in an oven dryer and in a fluidized bed with and without carriers. The authors propose an original method for calculation of sorption isotherms for multicomponent mixtures containing yeast. Results of the calculations were compared with experimental data.
Uitgever: Taylor & Francis
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 109 van 262 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland