Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 10 gevonden artikelen
 
 
  Physicochemical, antioxidant and microbial properties of crystallized pansies (Viola × wittrockiana) during storage
 
 
Titel: Physicochemical, antioxidant and microbial properties of crystallized pansies (Viola × wittrockiana) during storage
Auteur: Fernandes, Luana
Casal, Susana
Pereira, José A
Pereira, Ermelinda L
Saraiva, Jorge A
Ramalhosa, Elsa
Verschenen in: Food science and technology international
Paginering: Jaargang 25 (2019) nr. 6 pagina's 472-479
Jaar: 2019-09
Inhoud:
Uitgever: SAGE Publications, Sage UK: London, England
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 10 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland