Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 11 gevonden artikelen
 
 
  Quality and safety of fish curry processed by sous vide cook chilled and hot filled technology process during refrigerated storage
 
 
Titel: Quality and safety of fish curry processed by sous vide cook chilled and hot filled technology process during refrigerated storage
Auteur: Shakila, R Jeya
Raj, B Edwin
Felix, N
Verschenen in: Food science and technology international
Paginering: Jaargang 18 (2012) nr. 3 pagina's 261-269
Jaar: 2012-06
Inhoud:
Uitgever: SAGE Publications, Sage UK: London, England
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 11 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland