Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 37 van 49 gevonden artikelen
 
 
  Meat quality, free fatty acid concentration, and oxidative stability of pork from animals fed diets containing different sources of selenium
 
 
Titel: Meat quality, free fatty acid concentration, and oxidative stability of pork from animals fed diets containing different sources of selenium
Auteur: Calvo, Luis
Segura, José
Toldrá, Fidel
Flores, Mónica
Rodríguez, Ana I
López-Bote, Clemente J
Rey, Ana I
Verschenen in: Food science and technology international
Paginering: Jaargang 23 (2017) nr. 8 pagina's 716-728
Jaar: 2017-12
Inhoud:
Uitgever: SAGE Publications, Sage UK: London, England
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 37 van 49 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland