Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 20 van 49 gevonden artikelen
 
 
  Effects of xylitol and stevioside on the physical and rheological properties of gelatin from cod skin
 
 
Titel: Effects of xylitol and stevioside on the physical and rheological properties of gelatin from cod skin
Auteur: Cai, Luyun
Nian, Linyu
Cao, Ailing
Wu, Wenjin
Wang, Jing
Wang, Yanbo
Li, Jianrong
Verschenen in: Food science and technology international
Paginering: Jaargang 24 (2018) nr. 8 pagina's 639-650
Jaar: 2018-12
Inhoud:
Uitgever: SAGE Publications, Sage UK: London, England
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 20 van 49 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland