Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 19 van 49 gevonden artikelen
 
 
  Effects of gamma ray, electron beam, and X-ray on the reduction of Aspergillus flavus on red pepper powder (Capsicum annuum L.) and gochujang (red pepper paste)
 
 
Titel: Effects of gamma ray, electron beam, and X-ray on the reduction of Aspergillus flavus on red pepper powder (Capsicum annuum L.) and gochujang (red pepper paste)
Auteur: Byun, Kye-Hwan
Cho, Min-Jung
Park, Shin-Young
Chun, Hyang Sook
Ha, Sang-Do
Verschenen in: Food science and technology international
Paginering: Jaargang 25 (2019) nr. 8 pagina's 649-658
Jaar: 2019-12
Inhoud:
Uitgever: SAGE Publications, Sage UK: London, England
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 19 van 49 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland