Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 14 van 49 gevonden artikelen
 
 
  Effect of heat treatment to sweet potato flour on dough properties and characteristics of sweet potato-wheat bread
 
 
Titel: Effect of heat treatment to sweet potato flour on dough properties and characteristics of sweet potato-wheat bread
Auteur: PĂ©rez, Isela Carballo
Mu, Tai-Hua
Zhang, Miao
Ji, Lei-Lei
Verschenen in: Food science and technology international
Paginering: Jaargang 23 (2017) nr. 8 pagina's 708-715
Jaar: 2017-12
Inhoud:
Uitgever: SAGE Publications, Sage UK: London, England
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 14 van 49 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland