Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 13 van 49 gevonden artikelen
 
 
  Effect of heat treatments on the structure and emulsifying properties of protein isolates from cumin seeds (Cuminum cyminum)
 
 
Titel: Effect of heat treatments on the structure and emulsifying properties of protein isolates from cumin seeds (Cuminum cyminum)
Auteur: Chen, Jingwang
Mu, Taihua
Zhang, Miao
Goffin, Dorothée
Verschenen in: Food science and technology international
Paginering: Jaargang 24 (2018) nr. 8 pagina's 673-687
Jaar: 2018-12
Inhoud:
Uitgever: SAGE Publications, Sage UK: London, England
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 13 van 49 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland