Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 24 van 27 gevonden artikelen
 
 
  Some physicochemical, microbiological, and sensory properties of tulum cheese produced from ewe's milk via a modified method
 
 
Titel: Some physicochemical, microbiological, and sensory properties of tulum cheese produced from ewe's milk via a modified method
Auteur: CEYLAN, ZİYA GÖKALP
ÇAǧLAR, ABDULLAH
ÇAKMAKÇI, SONGÜL
Verschenen in: International journal of dairy technology
Paginering: Jaargang 60 (2007) nr. 3 pagina's 191-197
Jaar: 2007-08
Inhoud:
Uitgever: Blackwell Publishing Ltd, Oxford, UK
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 24 van 27 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland