Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 19 van 31 gevonden artikelen
 
 
  Study of how phase separation by filtration instead of centrifugation affects protein yield and gel quality during an alkaline solubilisation process – different surimi-processing methods
 
 
Titel: Study of how phase separation by filtration instead of centrifugation affects protein yield and gel quality during an alkaline solubilisation process – different surimi-processing methods
Auteur: Nolsøe, Helgi
Imer, Sinan
Hultin, Herbert O.
Verschenen in: International journal of food science & technology
Paginering: Jaargang 42 (2007) nr. 2 pagina's 139-147
Jaar: 2007-02
Inhoud:
Uitgever: Blackwell Publishing Ltd, Oxford, UK
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 19 van 31 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland