Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 3 van 40 gevonden artikelen
 
 
  Antioxidant action and effectiveness of sulfur-containing amino acid during deep frying
 
 
Titel: Antioxidant action and effectiveness of sulfur-containing amino acid during deep frying
Auteur: Heng, H. F. Emilie
Ong, X. L.
Chow, P. Y. Edwin
Verschenen in: Journal of food science and technology
Paginering: Jaargang 57 () nr. 3 pagina's 1150-1157
Jaar: 2019-11-12
Inhoud:
Uitgever: Springer India, New Delhi
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 3 van 40 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland