Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 4 van 40 gevonden artikelen
 
 
  Can dietary fiber improve the technological characteristics and sensory acceptance of low-fat Italian type salami?
 
 
Titel: Can dietary fiber improve the technological characteristics and sensory acceptance of low-fat Italian type salami?
Auteur: Bis-Souza, C. V.
Ozaki, M. M.
Vidal, V. A. S.
Pollonio, M. A. R.
Penna, A. L. B.
Barretto, A. C. S.
Verschenen in: Journal of food science and technology
Paginering: Jaargang 57 () nr. 3 pagina's 1003-1012
Jaar: 2019-10-18
Inhoud:
Uitgever: Springer India, New Delhi
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 4 van 40 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland