Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 32 van 40 gevonden artikelen
 
 
  Rheological and physicochemical stability of hydrolyzed jackfruit juice (Artocarpus heterophyllus L.) processed by spray drying
 
 
Titel: Rheological and physicochemical stability of hydrolyzed jackfruit juice (Artocarpus heterophyllus L.) processed by spray drying
Auteur: Navarrete-Solis, Adriana
Hengl, Nicolas
Ragazzo-Sánchez, Juan Arturo
Baup, Stéphane
Calderón-Santoyo, Montserrat
Pignon, Frédéric
López-García, Ulises Miguel
Ortiz-Basurto, Rosa Isela
Verschenen in: Journal of food science and technology
Paginering: Jaargang 57 () nr. 2 pagina's 663-672
Jaar: 2019-09-12
Inhoud:
Uitgever: Springer India, New Delhi
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 32 van 40 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland