Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 33 van 40 gevonden artikelen
 
 
  Sensory and hedonic impact of the replacement of synthetic antioxidant for pink pepper residue extract in chicken burger
 
 
Titel: Sensory and hedonic impact of the replacement of synthetic antioxidant for pink pepper residue extract in chicken burger
Auteur: Saldaña, Erick
Serrano-León, Juan
Selani, Miriam Mabel
Contreras-Castillo, Carmen J.
Verschenen in: Journal of food science and technology
Paginering: Jaargang 57 () nr. 2 pagina's 617-627
Jaar: 2019-09-12
Inhoud:
Uitgever: Springer India, New Delhi
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 33 van 40 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland