Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 54 van 68 gevonden artikelen
 
 
  Reduction of microbial load in yellow alkaline noodle using optimized microwave and pulsed-UV treatment to improve storage stability
 
 
Titel: Reduction of microbial load in yellow alkaline noodle using optimized microwave and pulsed-UV treatment to improve storage stability
Auteur: Soraya, Anissa
Chay, Shyan Yea
Shukri, Radhiah
Mohamad Ghazali, Farinazleen
Muhammad, Kharidah
Noranizan, Mohd Adzahan
Karim, Roselina
Verschenen in: Journal of food science and technology
Paginering: Jaargang 56 (2019) nr. 4 pagina's 1801-1810
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Springer India, New Delhi
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 54 van 68 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland