Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 53 van 68 gevonden artikelen
 
 
  Production of ingredient type flavoured white enzyme modified cheese
 
 
Titel: Production of ingredient type flavoured white enzyme modified cheese
Auteur: Ali, Barkat
Khan, Kiran Yasmin
Majeed, Hamid
Xu, Lie
Bakry, Amr M.
Raza, Husnain
Shoaib, Muhammad
Wu, Fengfeng
Xu, Xueming
Verschenen in: Journal of food science and technology
Paginering: Jaargang 56 (2019) nr. 4 pagina's 1683-1695
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Springer India, New Delhi
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 53 van 68 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland