Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 25 van 68 gevonden artikelen
 
 
  Evaluation of physicochemical characteristics of microwave vacuum dried mackerel and inhibition of oxidation by essential oils
 
 
Titel: Evaluation of physicochemical characteristics of microwave vacuum dried mackerel and inhibition of oxidation by essential oils
Auteur: Viji, P.
Shanmuka Sai, K. S.
Debbarma, Jesmi
Dhiju Das, P. H.
Madhusudana Rao, B.
Ravishankar, C. N.
Verschenen in: Journal of food science and technology
Paginering: Jaargang 56 (2019) nr. 4 pagina's 1890-1898
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Springer India, New Delhi
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 25 van 68 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland