Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 56 gevonden artikelen
 
 
  Characterization of antimicrobial activities of olive phenolics on yeasts using conventional methods and mid-infrared spectroscopy
 
 
Titel: Characterization of antimicrobial activities of olive phenolics on yeasts using conventional methods and mid-infrared spectroscopy
Auteur: Canal, Canan
Ozen, Banu
Baysal, A. Handan
Verschenen in: Journal of food science and technology
Paginering: Jaargang 56 (2018) nr. 1 pagina's 149-158
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Springer India, New Delhi
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 56 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland