Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 56 gevonden artikelen
 
 
  Changes in the properties of Radix Aconiti Lateralis Preparata (Fuzi, processed aconite roots) starch during processing
 
 
Titel: Changes in the properties of Radix Aconiti Lateralis Preparata (Fuzi, processed aconite roots) starch during processing
Auteur: Yang, Xiao
Dai, Juan
Guo, Dengfeng
Zhao, Sujuan
Huang, Yukun
Chen, Xianggui
Huang, Qingwan
Verschenen in: Journal of food science and technology
Paginering: Jaargang 56 (2018) nr. 1 pagina's 24-29
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Springer India, New Delhi
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 56 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland