Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 51 van 54 gevonden artikelen
 
 
  The effects of baking conditions on acrylamide content in shortcrust cookies with added freeze-dried aqueous rosemary extract
 
 
Titel: The effects of baking conditions on acrylamide content in shortcrust cookies with added freeze-dried aqueous rosemary extract
Auteur: Miśkiewicz, Karolina
Nebesny, Ewa
Rosicka-Kaczmarek, Justyna
Żyżelewicz, Dorota
Budryn, Grażyna
Verschenen in: Journal of food science and technology
Paginering: Jaargang 55 (2018) nr. 10 pagina's 4184-4196
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Springer India, New Delhi
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 51 van 54 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland