Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 28 gevonden artikelen
 
 
  Effect of cooking temperatures on protein hydrolysates and sensory quality in crucian carp (Carassius auratus) soup
 
 
Titel: Effect of cooking temperatures on protein hydrolysates and sensory quality in crucian carp (Carassius auratus) soup
Auteur: Zhang, Jinjie
Yao, Yanjia
Ye, Xingqian
Fang, Zhongxiang
Chen, Jianchu
Wu, Dan
Liu, Donghong
Hu, Yaqin
Verschenen in: Journal of food science and technology
Paginering: Jaargang 50 (2011) nr. 3 pagina's 542-548
Jaar: 2011
Inhoud:
Uitgever: Springer-Verlag, India
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 28 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland