Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 89 van 209 gevonden artikelen
 
 
  Enzymatically Cross-Linked Sodium Caseinate as Techno-Functional Ingredient in Acid-Induced Milk Gels
 
 
Titel: Enzymatically Cross-Linked Sodium Caseinate as Techno-Functional Ingredient in Acid-Induced Milk Gels
Auteur: Raak, Norbert
Rohm, Harald
Jaros, Doris
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 13 () nr. 11 pagina's 1857-1865
Jaar: 2020-09-15
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 89 van 209 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland