Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 88 van 209 gevonden artikelen
 
 
  Effects of Ultrasonic and Microwave Processing on Avidin Assay and Secondary Structures of Egg White Protein
 
 
Titel: Effects of Ultrasonic and Microwave Processing on Avidin Assay and Secondary Structures of Egg White Protein
Auteur: Zhu, Yao
Vanga, Sai Kranthi
Wang, Jin
Raghavan, Vijaya
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 11 (2018) nr. 11 pagina's 1974-1984
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 88 van 209 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland