Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 82 van 209 gevonden artikelen
 
 
  Effects of Hot Water Treatments on Antioxidant Enzymatic System in Reducing Flesh Browning of Persimmon
 
 
Titel: Effects of Hot Water Treatments on Antioxidant Enzymatic System in Reducing Flesh Browning of Persimmon
Auteur: Khademi, Orang
Salvador, Alejandra
Zamani, Zabiollah
Besada, Christina
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 6 (2012) nr. 11 pagina's 3038-3046
Jaar: 2012
Inhoud:
Uitgever: Springer US, Boston
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 82 van 209 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland