Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 185 van 209 gevonden artikelen
 
 
  Study of the Effect of High Hydrostatic Pressure (HHP) on the Osmotic Dehydration Mechanism and Kinetics of Wumei Fruit (Prunus mume)
 
 
Titel: Study of the Effect of High Hydrostatic Pressure (HHP) on the Osmotic Dehydration Mechanism and Kinetics of Wumei Fruit (Prunus mume)
Auteur: Luo, Wei
Tappi, Silvia
Wang, Chunfang
Yu, Yong
Zhu, Songming
Rocculi, Pietro
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 11 (2018) nr. 11 pagina's 2044-2054
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 185 van 209 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland